Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

Blog i web professional

Els blogs professionals ofereixen una versió molt més completa, fresca i realista que el clàssic currículum i constitueixen una bona manera de tenir presència i donar-se a conèixer en el teu sector professional. Són un instrument complet per a que les empreses puguen conèixer-te i avaluar-te.

A través de les entrades, al teu blog pots compartir inquietuds professionals, reflectir notícies del teu sector o introduir noves perspectives i generar debats. També reflecteix gran experiència laboral que inclogues textos interessants, que ho mantingues constantment actualitzat i que incorpores diversitat de continguts multimèdia com fotos, àudio o vídeo. A través dels comentaris, és possible conèixer aspectes com la capacitat crítica i d’escriptura, les aptituds comunicatives i un poc més sobre les idees de cada persona.

Pots crear el teu blog professional utilitzant algun dels serveis gratuïts com blogger o wordpress.

Consulta el següent document per a conèixer com crear un blog.

També pots trobar més informació sobre la creació d’un blog a través de la realització de tallers que realitzen en alguns centres de la xarxa joves net. Demana informació en el teu centre més proper.

Enllaços d’interès