Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

Cossos i forces de seguretat

T’has plantejat en alguna ocasió treballar com a professional de l’exèrcit? T’interessen les labors que realitza? O, tal volta, t’has plantejat ser policia nacional o policia al teu municipi. En aquesta secció trobaràs informació referent a requisits per  accedir a l’exèrcit en les seues diferents modalitats, així com als diferents cossos de seguretat de l’estat (policia nacional, guàrdia civil, policia local i autonòmica)

Forces armades

Ací trobaràs informació detallades sobre exercite de terra, Armada espanyola, exercite d’aire, guàrdia real i unitat militar d’emergència.

Cossos de seguretat de l’Estat

Por cuerpos de seguridad se entiende la policía nacional, guardia civil, policía autonómica y la local.