Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

Cicles Formatius de Grau Superior

Accés

Per a accedir a un Cicle Formatiu de Grau Superior has de disposar un dels següents requisits:

Mòduls

Els continguts s’organitzen en mòduls teoricopràctics que es realitzen en els centres de formació, i inclouen els mòduls associats a la professió i al nivell en què et vols formar; mòduls de formació i orientació laboral; mòduls d’empresa i iniciativa emprenedora; el mòdul de formació en centres de treball (FCT) i un mòdul de projecte. Alguns contenen un mòdul d’anglès.

El mòdul professional de projecte es defineix en funció del cicle formatiu que estudies, està relacionat amb l’exercici professional i l’integren les capacitats i coneixements de tots els mòduls del cicle. Es realitzarà durant l’últim període del cicle formatiu i s’avaluarà una vegada cursat les FCT.

Oferta formativa

Consulta l’oferta formativa de cicles de grau superior de la Comunitat Valenciana, per al curs 2015-2016.

Titulació

En completar els teus estudis reps la titulació de tècnic/tècnica superior en l’especialitat que hages cursat.

Seguir estudiant

Una vegada finalitzat, pots incorporar-te al món laboral o completar la teua formació:

Clica sobre el document següent per a veure un esquema de les alternatives de formació que tens, una vegada has superat el títol de tècnic o tècnica superior.

Enllaços d’interès
  • TodoFP. Portal d’informació i orientació sobre l’oferta de formació professional del sistema educatiu. Ministeri d’Educació Cultura i Esport
  • Oferta formativa Trobaràs l’oferta de cicles formatius per al curs 2015-2016. Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.
I també

Batxillerat

Prova d’accés a cicle formatiu de grau superior

Accès a la Universitat des de Grau Superior