Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

Aprendre Idiomes al extranger

Mai t’has plantejat aprendre un idioma en el seu país? O anar-te una temporada a l’estranger, passar unes llargues vacances mentre aprens la seua llengua? Es tracta d’una experiència de creixement personal increïble, doncs no només aprendràs l’idioma, si no també la seua cultura, les seues gents, plantar cara a certes dificultats, la independència….

Recorda que pots acudir al teu centre de la Xarxa Joves.net més pròxim on podràs obtenir informació sobre les principals possibilitats d’eixir a Europa.

Et donem unes pinzellades.

Programes desenvolupats per entitats públiques

Si tens entre 14 i 30 anys, ganes de viatjar, aprendre, practicar altres idiomes i millorar la teua formació de cara al món laboral.

El programa CURSOS D’IDIOMES arreplega una àmplia i diversa selecció de cursos internacionals en prop de cent escoles d’idiomes, situades en diferents països. En cada curs es facilita a l’estudiant l’aprenentatge i perfeccionament de l’idioma mitjançant la immersió lingüística i la integració en un ambient internacional. L’IVAJ. GVAJOVE actua com a intermediari entre els joves i les escoles encarregades de l’organització tècnica.

Accedeix a l’oferta de cursos d’idiomes disponibles

Per als joves que desitgen combinar el seu temps de vacances amb el perfeccionament de l’idioma anglés, hem programat els següents campaments en diferents localitats de la Comunitat Valenciana i altres Comunitats Autònomes en els quals s’ofereixen activitats lúdiques, esportives, recreatives i culturals juntament amb l’ensenyament de l’idioma estranger:

Aquest programa està format per dos tipus d’activitat que són els tallers de conversa i els caps de setmana d’immersió lingüística. Dirigit a joves d’entre 18 i 30 anys que disposen d’un nivell intermedi en anglès.

Beques i ajudes per a aprendre idiomes

El Ministeri d’Educació, Cultura i Esports conta amb una variada oferta de Beques i ajudes per a aprendre idiomes.

Es tracta d’ajudes destinades a la realització de cursos d’idiomes: francès, anglès o alemany, tant a Espanya com en els països en els quals aquests es parlen. Alguns d’aquests programes d’ajudes estan dirigits a nivells acadèmics específics: batxillerat, formació professional, universitat, professorat, etc.

Cursos d’idiomes a través d’agències privades

Existeixen agències especialitzades en la gestió d’estudis d’idiomes en l’estranger que realitzen tots els tràmits necessaris per a facilitar el transport, estància, contractació dels cursos de formació, segurs, etc.;

L’oferta en aquest sector és molt àmplia, pel que et suggerim que acudisques al teu Centre de la Xarxa Joves.net més pròxim, on t’orientaran sobre les agències i programes d’idiomes als quals pots accedir, com organitzar la teua estància o viatge d’estudis, obtenir descomptes, etc.;

Enllaços d’interés
  • Com aprendre idiomes Document que introdueix en el plaure d’aprendre idiomes i dóna algunes claus per a tenir èxit. Multilingüísme. Europa Direct
I també

Tens mes informació sobre aprendre idiomes sense moure’t de la teua ciutat en l’apartat Ensenyaments d’idiomes