Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

Programes i ajudes per a estudiar en el extranger

Existeixen diversos programes impulsats tant per entitats públiques com a privades que faciliten ajudes per a la formació en l’estranger. Aquestos son:

Programa d’aprenentatge permanent

En la seua preocupació de la Unió Europea d’afavorir l’aprenentatge de les persones al llarg de la vida amb la finalitat d’afavorir la inserció soci-laboral de la ciutadania, convoca les beques i ajudes depenents de aquest programa.

Altres programes d’ajudes

Però a més existeixen altres programes que també poden interessar-te.

Pots consultar en el teu Centre de la Xarxa Joves.net més proper, les ajudes disponibles per a cada nivell formatiu, entitats que les promouen o condicions de les diferents convocatòries. Les modalitats son les següents:

Enllaços d’interès
  • Oferta de beques Universia Informació general sobre les beques mes destacades, on podràs trobar un cercador que et permetrà filtrar en funció de qui va dirigit, tipus i finalitat, origen i destinació del sol·licitant.
  • Nomeparo… Trie el meu futur Web d’informació de totes les oportunitats de formació, ocupació i emprendimient que ofereix la Unió Europea. Comissió Europea, representació a Espanya.
  • Guia Perquè podria interessar-me? on trobaràs oportunitats en educació, cultura i joventut en la UE. Europa Direct
I també

Programa d’aprenentatge permanent

Altres programes d’ajudes