Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

Oportunitats d’acció voluntària

Per a trobar les ofertes d’acció voluntària més pròximes al teu domicili, conéixer les entitats de voluntariat del teu poble, o saber com accedir a formació en aquest àmbit, pots dirigir-te al centre de la Xarxa joves.net més pròxim.

 

També pots conéixer l’oferta de llocs d’acció voluntària, tant presencial com virtual, a través de diferents Buscadors. Per a poder concretar la recerca, és important que, almenys, tingues definit quin sector d’intervenció t’interessa (social, mediambiental, cívic, etc).

 

Si vols participar en altres projectes o l’oferta més pròxima al teu domicili no respon als teus interessos, pots localitzar projectes de voluntariat en aquest directori, en què hem seleccionat els principals cercadors d’acció voluntària i ONG. En ells podràs trobar les ofertes de voluntariat que més t’interessen o s’adapten a l’activitat que vols desenvolupar.

  • Haces Falta Buscador d’oportunitats de voluntariat en ONG gestionat per la Fundació Hazloposible
  • Plataforma per a la promoció del Voluntariat a Espanya Buscador d’ofertes de voluntariat presencial i virtual de les entitats que formen part d’aquesta entitat.
  • SCI Buscador de camps de treball i programes de voluntariat internacional de l’organització Servei Civil Internacional.
  • Guia Consumer d’ONG Guia on-line on pots trobar informació sobre ONG de tot Espanya. Es poden fer recerques per ordre alfabètic, sector d’actuació o núm. de membres.
  • Coordinadora Valenciana de ONGD Buscador d’ofertes de treball voluntari en ONG de Desenvolupament i Cooperació Internacional.

Altres àmbits per a l’acció voluntària:

  • Voluntariat ambiental

Voluntariat als Parcs Nacionals

  • Voluntariat universitari

Si estàs estudiant a la universitat, pots participar en iniciatives de voluntariat promogudes per la mateixa universitat o per entitats vinculades a aquesta. En les associacions o centres d’atenció a l’estudiant, pots informar-te sobre les activitats que es realitzen.

Universitat de València

Universitat Politècnica de València

Universitat Jaume I

Universitat d’Alacant

Universitat Miguel Hernández