Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

Servei Voluntari Europeu

El Servei Voluntari Europeu (SVE) és un projecte de voluntariat internacional en el qual joves, d’entre 17 i 30 anys, realitzen una activitat de voluntariat en un país diferent al de residència.

 

A través del SVE, pots desenvolupar activitats en múltiples àmbits: cultura, joventut, esports, assistència social, patrimoni cultural, arts, protecció civil, medi ambient, cooperació al desenvolupament, etc.

 

Has de tenir en compte que el SVE és una activitat voluntària contínua, que té una durada màxima de 12 mesos, encara que la durada normal dels projectes és de6 a9 mesos, i que inclou, a més, una fase de preparació i una de seguiment o avaluació en finalitzar.

 

El programa cobreix part de les despeses de viatge, l’allotjament, la manutenció i els diners de butxaca, la quantitat d’aquestes despeses varia d’uns països a uns altres. L’entitat d’acollida pot facilitar, a més, formació lingüística.

Informació sobre el Servei Voluntari Europeu. Programa Joventut en Acció. INJUVE.

Comissió Europea Portal amb notícies i informació sobre el programa Joventut i activitats de la Unió Europea en l’àmbit juvenil (en anglès)
Portal Europeu de Joventut Enllaços a guies sobre SVE, agències nacionals, associacions de voluntaris SVE, etc;

Com i on participar en el SVE

Youthpass