Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

Què fa una persona voluntària?

El voluntariat intervé en pràcticament tots els sectors, per la qual cosa disposes d’oportunitats d’acció voluntària en molts àmbits temàtics: social, cultural, mediambiental, cívic, educatiu, esportiu, cooperació internacional, etc.

 

A més, com voluntari o voluntària, pots ocupar funcions que abasten des del suport o assistència directa a persones o grups, fins a la gestió interna de l’entitat. Has de tenir en compte que les tasques variaran en funció de les característiques de l’entitat, el seu sector d’intervenció o els projectes que porte a terme.

 

Potser que et sorprenga descobrir la gran varietat de funcions que ocupen les persones voluntàries. Algunes d’elles requereixen formació prèvia, i altres pots ocupar-les amb el coneixement i experiència que ja tens

Camps d’acció voluntària

Quina funciones realitzen els voluntaris i voluntàries