Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

Documentació personal

DNI

És molt important que quan viatges vages amb la documentació correcta. Per a obtenir el DNI per primera vegada necessites 2 fotografies, certificació literal de naiximent i si eres menor de 14 anys necessites que algun dels teus pares o tutor acredite el teu domicili. Ho pots tramitar en les Oficines de la Policia Nacional.

Passaport

En els països de la Comunitat Europea n’hi ha prou amb presentar el DNI (actualitzat), no obstant això és recomanable viatjar sempre amb el passaport. La documentació que necessitaràs per a obtenir-lo és: si eres major de 18 anys seran 2 fotografies i el DNI. Si eres menor d’edat necessitaràs, a més de l’anterior, l’autorització paterna/materna, DNI de la persona que pares o tutor i certificació literal de naiximent. Ho pots actualitzar / tramitar en les Oficines de la Policia Nacional.

Si la teua estada en un país estranger es perllonga has de saber que a més del Passaport, necessitaràs un permís de residència. Si a més, la teua intenció és treballar, hauràs d’obtenir un permís de treball.

Permís de conduir

En els països comunitaris el més habitual és que pugues circular amb el permís de conduir espanyol.

Si vas a anar a l’estranger no està de més que conegues l’existència del Permís Internacional de Conducció. La validesa del mateix és d’un any i no té validesa per a conduir en el país que ho expedeix.

Carnets Internacionals

Existeixen una sèrie de carnets que t’ofereixen interessants avantatges i descomptes.