Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

Altres programes d’ajudes

Beques IVEX (Institut Valencià d’Exportació)

Són beques per a joves titulats de grau Superior. IVEX desenvolupa un ampli programa de beques, cofinançat pel Fondo Social Europeu, que el seu objectiu és la formació en recursos humans orientats professionalment a la internacionalització. Cadascuna té unes característiques i uns destinataris diferents. Estudia quin t’interessa. Inclou:

  • Beques IVEX’24: titulats de grau superior. 24 mesos de durada.
  • Beques IVEX PRAXIS: 9 mesos màxim de durada.
  • Beques IVEX SECTOR: 18 mesos.

Beques Fulbright

Per a l’estudi, recerca o ensenyament a Estats Units. La Comissió d’Intercanvi Cultural, Educatiu i Científic té com a missió principal la concessió de beques Fulbright per les quals titulats/titulades superiors d’un i un altre país poden estudiar, investigar o ensenyar a Estats Units, si són espanyols o a Espanya si són nord-americans.

Beques ARGO

Són estades de formació per a titulats/titulades universitaris. ARGO és un projecte finançat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i dirigit a titulats universitaris de qualsevol universitat espanyola pública o privada, oferint l’oportunitat de realitzar pràctiques en l’estranger (Europa, Canadà, EEUU, Àsia).

Beques del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport

Aquest Ministeri ofereix una variada oferta de beques i ajudes que afavoreixen la mobilitat de professors universitaris, investigadors i estudiants de grau, llicenciatura i diplomatura, màster, doctorat i uns altres no universitaris.

Beques del Ministeri d’Afers exteriors i Cooperació

Ací podràs trobar beques tant per a espanyols que vulguen eixir a l’estranger com per a estrangers que vulguen estudiar a Espanya.

Programa Jean Monnet

Són beques de recerca i doctorat en la Unió Europea.

Beques Marie Curie

Són beques de recerca europees independentment de la seua nacionalitat o el camp de la recerca.

Beques ICEX

Inclou formació teòrica i pràctica en comerç internacional en les oficines de la Xarxa Exterior de la Secretaria d’Estat de Comerç, en empreses espanyoles amb activitat internacional o en institucions internacionals.