Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

Abans de començar la recerca …

La recerca d’ocupació requereix pràctica. Quant mes temps li dediques millor sabràs explotar els teus punts forts i minimitzar els febles. Perquè tots i totes tenim virtuts i defectes i durant el procés de cerca d’ocupació els i les professionals dels recursos humans van a intentar detectar quines són, així que prepara’t per a la cerca.

Dedica un temps a aprendre a cercar treball, a conèixer-te i detectar que eines, recursos o mètodes són els que et van a proporcionar millors resultats, és a dir, trobar una ocupació.

Tuquevols et va a guiar en el procés de cerca activa d’ocupació. Comencem?

En primer lloc, és necessari que tingues decidit com és el teu objectiu professional. Si tens dubtes accedeix a l’apartat En què t’agradaria treballar? En ell trobaràs recursos que t’ajudaran a marcar un objectiu professional.

En segon lloc, consulta l’apartat Situació de l’ocupació en l’entorn. A través d’ell podràs conèixer els índexs de desocupació i alhora els nous jaciments d’ocupació.

Coneix, en tercer lloc, els requisits que habitualment s’exigeix al personal treballador en el mercat laboral. Per a açò consulta l’apartat Claus per a ser un bon professional.

Una vegada coneguda tota la informació anterior i abans i iniciar la cerca d’ocupació, fes una Anàlisi de les possibilitats de trobar ocupació, conèixer-te a tu mateix i definir què estratègia vas a seguir per a cercar ocupació. Conclou quines són les teues fortaleses i debilitats per a determinar com has d’actuar.

En cinquè lloc, defineix una estratègia de cerca d’ocupació. Per a açò utilitza com a itinerari l’establiment de la teua pròpia Marca personal i el posicionament.

I en últim lloc, consulta l’apartat d’Orientació laboral si necessites o desitges ampliar les teues consultes sobre cerca d’ocupació.