Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

Abans de res …

Estàs a punt de prendre una de les decisions mes importants en la teua vida.

Aquesta decisió, va a tenir un efecte directe sobre el teu futur a curt i mig termini (entre 1 i 5 anys). Però no solament açò. És moment de triar que professió exerciràs durant la teua vida laboral.

És una decisió molt important. Per açò, és necessari que li dediques temps i reflexió. És la millor manera per a arreplegar la suficient informació que t’ajude a escollir allò que mes t’agrada, fins i tot descobrir la teua pròpia vocació, si és que encara no ho saps.

I si m’equivoque?

És un risc que tard o d’hora has de córrer, però no penses en el pitjor. Transformem aquesta pregunta:

I si encertes?

Gaudiràs mentre estudies i mentre treballes. Sona bé, no?

Però, i si m’equivoque?

Si t’equivoques en triar estudis, com en qualsevol altra decisió equivocada, has de detectar-ho com més prompte millor, parar, i tornar a reflexionar quines són les possibles solucions, escollir una i sobretot, posar-la en pràctica.

Ànim i en davant.

Et proposem que seguisques llegint. El nostre objectiu és ajudar-te en l’elecció. Per a açò trobaràs els següents apartats:

Per a poder estudiar he de coneixer …

Ací trobaràs informació del Sistema Educatiu Español. És a dir, sobre els diferents nivells de formació i com passar d’un a un altre, segons els requisits que hi ha establits.

En què t’agradaria treballar?

En aquest altre apartat t’ajudarà a definir el teu objectiu professional i identificar quin és la teua vocació, o almenys quines són els teus gustos i preferències.

Situació de l’ocupació en l’entorn

Encara que no ha de limitar la teua decisió, és important que conegues l’índex de desocupació i d’ocupació en el teu entorn. Sobretot tingues en compte que quant menor és el nivell formatiu l’índex de desocupació és major.

Modalitats de formació

Ací t’explicarem quines són les diferents vies de formació. La presencial és la tradicional, però per la influència d’Internet han proliferat l’aparició d’altres modalitats.