Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

Informació i assessorament

Per a que pugues tenir tot el suport que necessites durant tot el camí que suposa muntar la teua pròpia empresa i, sobretot, abans d’invertir diners, has d’assegurar-te que el teu projecte empresarial és viable. Distintes entitats disposen de serveis d’assessorament que, amb caràcter gratuït, t’orientaran per a la creació. Et facilitem els següents centres o entitats gratuïtes d’assessorament:

  • EmprenJove. És un servei gratuït d’assessorament i formació en gestió empresarial per a la joventut menor de 35 anys que vulga crear la seua pròpia empresa. Generalitat Jove-IVAJ.
  • Consorci del Pacte Territorial Per a la Creació d’Ocupació PACTEM NORD. Informació de tots els passos que has de seguir sobre com enfocar el teu projecte empresarial, com realitzar un pla d’empresa, quins tràmits has de realitzar o les ajudes i subvencions a les quals pots optar.
  • Càmera València Finestreta única empresarial, Vivers d’empreses, Programa dona, Programa de creació d’empreses per a immigrants, Programa d’Ajudes a la Promoció de l’Ús del Valencià.
  • Institut Idees (Universitat Politècnica de València). Assessorament per a la creació d’empreses innovadores. Servei dirigit a la comunitat universitària.
  • Emprenemjunts Un portal de referència a la Comunitat Valenciana per a les persones emprenedores.
  • Crea la teua empresa Programa de Creació d’Empreses de la Direcció general de l’Industria i de la Menuda i Mitjana Empresa.