Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

Forma’t en emprendedurisme

La formació és la millor manera d’obtenir coneixements i habilitats sense deixar de treballar en el teu projecte empresarial. No és qüestió de títols, sinó d’estar preparat per als reptes que sorgiran tard o d’hora.

La formació en matèria de creació i gestió d’empreses és un element de suport fonamental en tota la vida del projecte: en els seus inicis, a l’hora d’elaborar el pla d’empresa i donar els primers passos en el mercat, però també durant la fase de consolidació i creixement, així com per ampliar horitzons.

T’oferim alguns recursos de formació tant a distància com presencial, amb els quals podràs millorar la teua formació per a la gestió de la teua futura empresa.

Formació presencial

 • Emprenjove
  • EmprenJove és un servei gratuït d’assessorament i formació en gestió empresarial, per a joves entre 18 i 35 anys (tots dos inclusivament) que vulguen crear la seua pròpia empresa. Accedeix a l’oferta de cursos.
 • Programa de Formació de Bancaixa para Joves Emprenedors.
  • S’imparteix formació bàsica en les diferents àrees de gestió empresarial i pla d’empresa. Es tracta de cursos semipresenciales, presencials o a distància, dirigits a persones emprenedores fins a 35 anys (inclusivament).
 • Institut Idees Creació i Desenvolupament d’empreses, de la Universitat Politècnica de València.
  • A través del programa Formant Emprenedors, ofereixen diferents cursos dirigits a persones emprenedores i joves empresaris i empresàries.
 • CEEI València
  • El Centre Europeu d’empreses i Innovació de València (CEEI) disposa d’un ampli programa formativo que inclou: tallers de creativitat, seminaris de planificació empresarial i motivació, i cursos per a la creació d’empreses o desenvolupament de plans de negoci.
 • València emprèn, servei de l’Ajuntament de València.
  • Aquesta entitat organitza, amb caràcter trimestral, accions formatives de dues hores de durada, dirigides a tota persona emprenedora interessada en l’autoocupació i vulga engegar el seu propi negoci, o ja haja creat la seua empresa.

Alguns exemples d’aquestes accions formatives són: Pla d’empresa, Obligacions tributàries, Tràmits, Màrqueting, etc.

Formació en línia

Si per incompatibilitat horària o distància de la teua residència als centres de formació no pots assistir a cap curs presencial, pots formar-te a distància a través dels cursos que ofereixen diferents entitats:

 • Emprenjove
  • Facilitar l’accés a la formació, a través d’una plataforma, a totes persones emprenedores menors de 35 anys. Els continguts estan relacionats amb la gestió empresarial: Impost de Societats, Pla de negoci, tributació de l’autònom, Formes jurídiques i introducció a la tributació, Règim d’autònoms, contractes i nòmines. La durada dels cursos està entre els 40 i 100 hores. Són gratuïts.
 • Direcció General de la Industria y la PIME (DGPYME):
  • Realitza cursos de formació on-line en col·laboració amb l’Escola d’Organització Industrial EOI. Són de caràcter gratuït. Per a accedir als mateixos és necessari estar registrat en el seu portal. Els cursos que ofereixen són: El pla de negoci, Comptabilitat i finances, Màrqueting i Propietat intel·lectual i patents.