Próximos eventos

There are no upcoming events at this time.

El mes llegit

El teu projecte empresarial

La posada en marxa d’un projecte empresarial requereix certes actituds i qualitats empresarials. Per aquest motiu, et proposem que abans d’iniciar la teua aventura empresarial, conegues el teu potencial emprenedor.

Per a açò realitza una autoanàlisi de les teues competències i motivacions, i així saber si reuneixes els requisits bàsics necessaris per a aconseguir l’èxit en emprendre en un projecte empresarial.

Eines d’autoanàlisis

  • Autodiagnòstic d’actituds emprenedores  Instrument interactiu que, a partir d’un qüestionari basat en característiques personals, t’ofereix un diagnòstic com a persona emprenedora i una sèrie de recomanacions que t’ajudaran a preparar-te per a iniciar el teu projecte. Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç.
  •  Decideix-te i+: Test del perfil emprenedor. Qüestionari amb el qual podràs disposar d’un diagnòstic del teu caràcter emprenedor i rebre recomanacions per a la posada en marxa de la teua iniciativa empresarial. Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI). València.
  •  Avaluació de competències per a l’empreniment Qüestionari d’autoavaluació que t’aporta informació sobre les teues competències com a persona emprenedora. Confederació Espanyola de Joves Empresaris.

Tràmits

Per a posar en marxa la teua empresa, necessitaràs, a més de disposar d’una idea de negoci viable, conèixer els diferents recursos que poden ajudar-te a convertir aquesta idea en una iniciativa d’èxit. També és important que sàpigues quins són els requisits i tràmits necessaris per a la posada en marxa de la teua empresa i que disposes almenys d’uns coneixements mínims que et faciliten la gestió empresarial.

Per a seguir informant-te consulta els següents apartats:

La idea de negoci

Defineix i concreta en què va a consistir el teu negoci.

Pla d’empresa

Elabora un pla d’empresa que et servirà per a arreplegar tota la informació necessària perquè l’engegada siga el mes reeixida possible.

Subvencions i ajudes

Coneix les subvencions i ajudes a les quals pots accedir per emprendre un negoci, sobretot si eres jove.

Tipus d’empresa

Coneix els models d’empresa existent per a decidir quin d’ells és el que mes s’assembla als teus interessos i necessitats.